Állatvédelem


 

Szervezetünk a felelős állattartásra is szeretné a figyelmet felhívni. Kérjük gondolja át többször, hogy biztos legyen abban, igen háziállattal akar élni 8-15 évet. Az állatoknak sem elég a napi 5-25 perces foglalkozás, őket is orvoshoz kell vinni, ha megbetegednek vagy megsérülnek, róluk is folyamatosan gondoskodni kell. Ne feledkezzen meg arról a tényről, hogy az állattartásnak vannak anyagi vonzatai is (vizsgálatok, műtétek, gyógyszeres kezelések, stb.) .

NEM szeretnénk senkit sem lebeszélni, csak, hogy igenis jól gondolja át mindenki azt a felelős döntést, hogy befogad a mindennapjaiba egy állatkát. Ha megváltozik az élete, vagy ha már nem kellene, attól még az addig kedvenc ott van. Foglalkozni kell vele, nem lehet kitenni, mert az már bűncselekmény és állatkínzásnak számít! Ne feledjük, ők igen érzékeny lények, legyen az kutya, macska, nyúl, ló, hüllő, madár, hal vagy bármi más kedvenc.

Az utolsó képeknél a  tizennyolcas karikás képeket nem véletlenül 18 év feletti felnőtteknek javasoljuk megtekinteni vagy még Nekik sem. Tipikus példa arra, hogy szabadulnak meg egyesek az addigi kedvenctől. Szomorú, hogy nincs emberség és végtisztessége annak, aki bizonyára 100%-ban hű társa volt gazdájának (a tetemet a kiszakadt zsákban Érd határában kutyasétáltatók fedezték fel).

 

FONTOSNAK TARTJUK ELMONDANI, HOGY SZERVEZTÜNK MINDEN TÉREN A FIGYELEM FELHÍVÁST ÉS A MEGELŐZÉST TARTJA SZEM ELŐTT!

Az állat-, természet-, és környezetvédelemnek is olyannak kellene lenni, mint a kézmosásnak, nem beszélünk róla, de mindenki tudja, hogy a fertőzéseket csak is folyamatos fertőtlenítéssel tudjuk kivédeni!


A cikkhez kapcsolódó képek

 

Védje családját a fertőzött kullancsoktól!

Fő támogatóink

Kiemelt híreink

2019.08.07.

Magyar áttörés a Lyme-kór elleni harcban

A Lyme-kór a jelenlegi diagnosztikai módszerekkel az egyik legnehezebben észrevehető betegségek közé tartozik, méghozzá azért, mert nem a kórokozót magát vizsgálják a diagnosztizálás közben, hanem a szervezet a baktériumokra adott immunválaszát.


2017.02.10.

Puszpángmoly - Buxus moly

A puszpángmoly elleni szer kutatás.


2017.02.01.

Kullancsgomba - "Tick-Nix"

A gyártás elindulása 2018 (érdeklődjön, a kullancsgomba.hu oldalon)